Slipknot Tavla

Jag och min polare Peter (Snyggt namn jag vet) har just blivit färdiga med en pärltavla som föreställer Sid Wilson (Dj i bandet slipknot) som vi hållit på med under en längre tid. Det är den första pärltavla som vi gör tillsammans som vi lyckas färdigställa! Alla andra har på något sätt krashat. Det kändes riktigt skönt att bli klar med den, den blev dessutom sjukt snygg. Eftersom Sid är Peters "idol" så fick han ta den :)





Här har vi stjärnan Corey Taylor bredvid Sid Wilson!
Bara 7 slipknots kvar att pärla nu, haha ;)

Chrono Trigger

Jag har just färdigställt Rikks Chrono Trigger tavla som han beställt!
I mitten har jag frihandat Chrono Trigger loggan och ställde även en karaktär (Lucca) bakom texten.

Blev riktigt nöjd med hur det vita och gröna fungerade ihop och jag vet inte om det bara är jag men jag känner att tavlan fick en aning 3D effekt på grund av det. Men kan ju bara vara jag som inbillar mig..

Här är iaf pärltavlan:

Chrono Trigger.

Jag har påbörjat en Chrono Trigger inspirerad tavla nu, som ska säljas till Rikk, med 7 karaktärer från spelet och Chrono Trigger loggan (Som jag för övrigt har frihandat). Tyckte det skulle vara snyggt ifall en av karaktärerna fick stå bakom loggan så där placerade jag Lucca! Tycker även det grön/vita partiet blev bra då det vita blev som en förlängning av bakgrunden till loggan!

Här är bilden:


P4 Norrbotten

Här kan ni lyssna på mig när jag medverkade i P4 Norrbotten! Börjar prata efter ca 13 minuter. http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=3066937 Det är en intervju på ca 10 minuter!

Imorgon ska jag vara med i P4 norrbotten!

Imorgon 08.10 så kommer P4 Norrbotten att ringa och intervjua mig till deras morgonprogram!
Så ifall ni bor i norrbotten, slå på radion då!
Bor ni inte i norrbotten så får ni ta och lyssna här:
http://sverigesradio.se/norrbotten/

Jag spånar lite på vad jag ska pärla nu och har väl inte riktigt kommit fram till vad jag ska göra men jag har ett par mindre projekt i huvudet så vi får se vad det blir! Kommer iaf inte orka dra igång med något lika stort projekt som mariotavlan riktigt än :p

Hoppas ni alla haft en bra första maj!

RSS 2.0