Vad hålet i min mariotavla är till för :D

Här är alltså en film vad hålet i min mariotavla är till för! Det här kommer bli så sjukt awesome :D

Nu är det alltså avslöjat vad som döljer sig i hålet! Nu behövs bara min andra del limmas fast och sedan åker den upp på väggen så är 1/4del av tavlan klar!

Har varit dålig på att uppdatera men har inte varit dålig på att pärla!



Hoppas kunna bli färdig i helgen eftersom jag åker till Luleå i 2 veckor på söndag!

Äntligen fått hem ljusgrön!



Nu ska bara den här delen strykas så ska jag fortsätta ca 80 cm till på första delen!

I väntan på fler pärlor



Såhär ser det ut när man har packat ihop alla sina pärlgrejer :) (Vi har flyttat till ett hus så var tvungen packa ihop mariotavlan ostruken xD).



Mycket mer än såhär kan jag inte göra innan jag får mina ljusgröna pärlor (Det ska pärlas in där det är vitt förutom bakrunden då..) :)



Har spenderat lite tid i källaren och målat bräderna som ska funka som bakgrund :) Dom var vita innan men har målat dom ljusblåa! Ska senare limma fast den strykta pärltavlan på dom.

Ni undrar säkert vad hålet i den nedersta plankan är till för.. Det får ni kanske veta nästa vecka :)

Super mario bros 3 värld 1-1 (update 1)



Eftersom jag har begränsat med plats på väggen jag ska hänga upp hela projektet på så gör jag världen lite mer kompakt än vanligt. Det kommer bli lite mindre men ändå vara orginalbanan :) (Kommer dock inte få med molnen som man kan flyga upp på och få ett extraliv, eller några andra speciellt höga ställen eftersom jag bara kan använda mig av 40 cm i höjd. Men det kanske jag lägger till sen när jag flyttar hemifrån och får mer yta att arbeta med.) Allt som allt räknar jag med att det kommer bli 7.2 meter långt

Mario world 1-1 :D



Såhär långt har jag kommit på en dag :D

Detta kommer bli helt sjukt..



Jag har alltså börjat frihanda Super Mario Bros 3 värld 1-1..
Kommer bli 6 meter lång om inte längre och gå runt mitt rum! Kommer bli awesome men fan så mycket jobb! Bara börja pärla då, haha!

Musikväggen 2 tavlor inramade och klara!



Har köpt fler pärlor som kommer i början av nästa vecka förhoppningsvis, då ska jag börja pärla på Corey Taylor! Riktigt nöjd med resultatet hittils :)

Musikvägg 2 completed!



Äntligen klar med Mando Diao!!! Sjukt nöjd :D (frihandade lite på mickstativet längst ner till vänster eftersom det såg väldigt wierd ut med mönstret jag fick).
Nu ska jag bara stryka och rama in, bild kommer förhoppningsvis upp senare under kvällen!

Såhär ser orginalbilden ut:



Pretty good indeed?

Hade tyvär ett litet missöde nyss, haha!



failade stenhårt när jag skulle pärla ikväll.... Hahahah, kände bara att det behövdes en bild för att beskriva kvällen.. Nu väntas ett långt plockande från golvet :(

Musikvägg 2.5



Är väldigt taggad nu!! 2 pärlplattor kvar! Fast jag tycker mönstret blev dåligt längst ner till vänster... Ska nog försöka frihanda lite där så det blir bättre :)

RSS 2.0